Kada su u pitanju trendy haljine izdvojili su se oni modeli koji pomalo podsećaju na epohu 70-ih godina prošlog veka.

Ovo svakako nije novina, ovakvi modeli aktuleni su nekoliko sezna unazad, ali smo iz tog razloga prilično sigurni da će upravo oni biti aktuelni i narednih nekoliok sezona.

Ako jedna Kate Middleton može na javnom ukljućenju da ponese model iz 2018., zašto ne biste i vi?

Ukoliko međutim, ne posedujete ovakav model haljine, onda je definitivno dobar trenutak da krenete u prolećni šoping i počastite sebe jednim ovakvim modelom ili makar sličnim svakako.

Na umu imajte maksi dužinu - do članaka, karnere na suknji, kroj koji prati liniju tela - istaknut struk, jarku boju i cvteni komplementarni print.

Kate je ovaj model ponela gostujući u live uključenju u emisiji This Morning u kojoj se diskutovalo o njenoj inicijativi pod nazivom Hold Still - gde poziva građane Velike Britanije da fotografišu portrete nastale u ovim vanrednim uslovima.

Brend koji nosi Kate je prilično poznat među trendseterkama Velike Britanije - u pitanju je Raey, poznat po svom minimalističkom pristupu.

Iako se model koji je vojvotkinja ponela više ne može nađi među zalihama brenda, vrlo sličan modeli i dalje se mogu  naći među high-street brendovima koji su i nama dostupni.