Janet Gunn stoji iza naloga pod nazivom The Grateful Gardenia, originalno iz Teksasa, ova dma koja je vremenom postala svojevrsni stilski guru, sada već neko sa svojojm porodicom živi u Los Anđelesu.

Janet se bavila najraznolikjim poslovima (od stjardese, preko glumice do dizajnera nakita) obišla je dobar deo planete i izgradila vrlo upečatljiv, ali odmeren i moderan damski stil.

Melissa Meyers inflenserka je i bloger iz Los Anđelesa, a njen fokus bazira se na lepoti, stilu, putovanjima i wellness-u, dok njen blog  The Glow Girl, propagira osnaživanje žena da prigrle ideju najbolje verzije seve, stare dostojanstveno i kultivišu svoj unutrašnji sjaj.

Obe dame imaju preko 50.000 vernih pratilaca, a kada je u pitanju stil ističu se veštim načinom kombinovanja jednostavnih komada i naglašavanjem najboljeg.

Obema je jeans jedan od odmiljenih komada, a sa nama su podelile koje modele u poslednje vreme nose najčešće i kako ih stilizuju.

Visok struk

Ovo je model koji pr venstveno ističe figuru, a odlično izgleda ukoliko se opredelite za model u klasičnoj svetlo plavoj boji, te ga spojite sa omiljenim jesenjim komadom trenčom i popularnom majicom ili duksericom sa printom.

Sečene nogavice

Ovaj model idealan je jesenji komad zbog sveopšte popularnosti kaubojki - čizama koje su se pre par sezona vratile na velika vrata i nemaju nameru da se skinu sa trona vodećih aksesoara.

Široke nogavice

Aki ne bilo kakve, onda koje dopiru tik iznad članaka - idelne su za pre fall sezonu i za one toplije jesenje dane. Odlično izgledaju u kombinaciji sa mokasinama i nešto dužim beljerom.

Iscepan jeans

Trend koji positovećujemo sa 20-godišnjkinjama, ali zapravo zaista bezrazložno. Uzmite na primer u obzir stajling Sofije Vergare, otprilike svaka druga odevna kombinacija koju ponese podrazumeva upravo ovaj model farmerica, koji joj je inače omiljen.

Ravne nogavice

Ponesite ovaj bezvremeni trend u nešto drugačijem izdanju, pokušajte da pronađete model sa efktnom kombnacijom različitih vrsta teksasa i imaćete večan komad koji je pogodan za stilizovanje sa klasičnim komadima poput crne kožne jakne, mantila i cipela.

Skinny jeans 

Nemoguće je bilo koju listu jeansa zamisliti bez ovog modela (godinama već) – sa razlogom naravno, može da izgleda zaista izuzetno dobro, pogotovo ukoliko skinny jeans poneste u kombinaciji sa klasikom: jednobojna košulja sa detaljem u vidu zanimljivog tkanja recimo i udobnim salonkama.

Crni jeans

Par farmerica neizotavan je jesenji klasik, naše devojke preporučuju all black izdanje sa efektnim aksesoarom u beloj boji – cipelama.