Zašto svila? Zato što je prirodno antialergijska, što je čini otpornijom na sakupljanje grinja, prljavštine i druge alergene koji mogu da iritiraju vašu kožu. S obzirom na to da se proizvodi od najfinijih vlakana svilenih buba, svila u sebi ne sadrži nikakve hemikalije. Nežna tekstura sprečava gužvanje i boranje kože, održava vlažnost i hidratantnost, ne upijajući proizvode koje nanesete na kožu pre spavanja.

Takođe, jedan od njenih važnih benefita jeste i očuvanje kvaliteta i oblika kose. Spavanje na luksuznoj svili smanjuje količinu trenja na kosi tokom noći, zbog čega će vašu frizuru učiniti netaknutom.

Silkeep je prvi regionalni brend koji se bavi online prodajom svilene posteljine i drugih proizvoda za spavanje. Svi proizvodi izrađeni su od 100% najkvalitetnije prirodne (mulberry) svile, bez dodatnih materijala.

Stvorite svoj idealan #selfcare momenat: odaberite svileni Silkeep komad, upalite mirišljavu sveću, pustite omiljenu seriju i – vaše savršeno opuštajuće veče može da počne!

Donosimo vam top 5 svilenih komada koji će biti prijatelji važe kože i kose tokom ove zime.

1. Svilena jastučnica

Za beauty sleep koji priželjkujemo: Svilene jastučnice su broj #1 prirodni beauty proizvod koji obožavaju poznate ličnosti kao što su Kim Kardashian, Victoria Beckham, Rosie Huntington-Whiteley, Cindy Crawford i mnogi drugi. Silkeep jastučnice dolaze u tri veličine: King (60x80), Queen (50x70) i Dormeo (40x60) i doprinose blistavoj koži cele godine.

2. Svileni čaršav

Za nežnost iz bajke: Doživite potpuni komfor tokom spavanja uz svilu koja će vas utopliti u ovim hladnim danima, a vašoj koži i kosi pružiti najlepšu prirodnu negu. Roze, bela ili crna nijansa Silkeep čaršava – pitanje je sad!

3. Svilena maska za spavanje

Za svilene snove: Osim što će vam obezbediti potpuni mrak i mir, Silkeep svilene maske za spavanje najbolje čuvaju vaše okoloočno područje od isušivanja. Ukoliko imate centralno grejanje ili koristite klima uređaje, suv vazduh i strujanje vazduha dok spavate, vrlo lako mogu prouzrokovati suve oči, kao i kožu oko njih.

4. Svilene gumice za kosu

Za kosu kao iz frizerskog salona: Korišćenjem Silkeep gumica, vaša kosa se ne krza i ne lomi. Prirodni materijal prija regeneraciji kose, a luksuzni dizajn izgleda posebno i elegantno.

5. Svilena maska za lice

Za zaštitu sa stilom: Iako je prvenstveno namenjena za očuvanje zdravlja, maska je u prethodnoj godini mnogima postala must-have modni aksesoar. Svilene maske za lice omogućavaju koži lica da diše, dok je zaštićena i pokrivena najkvalitetnijim prirodnim materijalom.