Nedavno je održana dodela BRIT nagrada, a Dua Lipa izdvojila se ne jednom, već tri ekstravagantne haljine koje je specijalno za nju dizajniralaVivienne Westwood. Istovremeno glamurozne i pank, savršeno su pristajale pevačicinoj temperamentnoj prirodi i zanosnoj lepoti. 

Za live nastup odabrala je sako-haljinu sa motivom britanske zastave, ispod koje su se krile bela košulja sa korsetom i kilt suknja. Drugi stajling pokazala je tokom preuzimanja nagrada za najboljeg ženskog izvođača, te najbolji album, a u pitanju je zlatna retro haljina sa mrežom.

Najmodernija, a ujedno i najprovokativnija, bila je treća haljina inspirisana venčanicom. Kratka, svilena kreacija u boji slonovače poseduje neverovatan kroj i detalje u vidu svetlucavog kaiša, a da čitava modna priča ne bi bila suviše elegantna i sofisticirana, Dua Lipa zadržala je haltere, crne čarape i visoke potpetice. Celokupnom utisku doprineli su kako biserni čoker, tako i frizura kakvu su nosile stare holivudske dive.

A ukoliko se ovog leta udajete, neka vam ova kreacija posluži kao inspiracija za haljinu koju ćete obući neposredno pred svadbenu žurku. Osim što je udobnija od klasične, dugačke venčanice, neverovatno je chic, a iznad svega - drugačija od svega na šta ste nailazili.