Ljubav sa Vladanom Savićem, rođenje deteta, ispunjenje želje da postane stjuardesa, Jovanu inspirišu na osmeh, sreću i radovanje sitnicama. Neke od najlepših priča Jovana priča kroz svoje storije i fotke, ali neke reči za nju imaju potpuno intimno značenje i mi smo je zamolili da ih podeli sa nama.

Kako je biti Jovana Jocić u proleće 2021?

Jako se radujem proleću i suncu. Uvek dobijem motivaciju da budem još produktivnija i dan koristim maksimalno. Ovo proleće je poprilično ispunjeno na poslovnom planu tako da nemam previše slobodnog vremena i zato nestrpljivo čekam leto i neki mini odmor.

Najlepši osećaj na svetu?

Uzeti prvi put u naručje svoju bebu. Taj osećaj nikad neću zaboraviti. Bujica emocija koja vas obuzme i, naravno, neizbežne suze.

Bez čega ne izlaziš iz kuće?

Bez Anđe (smeh). Šalu na stranu, trudim se da uvek izađem što bolje raspoložena iz kuće, sa što većim osmehom jer sam se uverila da tako sebi isprognoziram dobar i kvalitetan dan. A mislim da je pored toga i dobar parfem neizostavan detalj.

Pet slova kojima opisuješ sreću?

D- dete. Najbitnija osoba u životu. Kada sam postala mama, shvatila sam koliko su sve ostale stvari manje važne i koliko emocija prema jednom malenom stvorenju možete gajiti.

L- Lumea. Philips aparat koji mi je olakšao i ulepšao svakodnevicu. Bez bolnih tretmana sam u svako doba spremna sa lepom i glatkom kožom.

S- sport. Nešto što je prožeto kroz čitav moj život. Igrala sam odbojku devet godina, potom nastavila rekreativno da treniram, a pre neki dan istrčala i svoju prvu trail trku na Tari.

A- avijacija. Nikada mi ni na kraj pameti nije bilo da ću se baviti nečim u vezi sa avijacijom. Međutim,već je četvrta godina kako avion smatram svojom drugom kućom i jako uživam u svom poslu.

E- energija. Energijom se vodim u svemu što radim. Da li su to emotivni odnosi, posao, putovanje, donošenje odluka... Smatram da je veoma važno da u svemu što radite osetite neku pozitivnu energiju i rezultati neće izostati.

Naš savet za vas ovog proleća: poslušajte Jovanu. Nabacite osmeh, novu Lumea 9000, još bržu i jaču uz čak 450.000 bljeskova! Neka i tvoja koža zasija, Jovana je koristi i zašto je ne bi i ti probala? Možeš to da učiniš na 100 dana jer, ukoliko ne budeš zadovoljna njome iz bilo kog razloga, možeš je vratiti a povrat novca ti je zagarantovan. A ukoliko je registruješ na Philips sajtu, umesto standardne dve godine garancije, dobićeš čak tri!

Sreća se piše najvećim slovima!