Omiljeno stilsko "ćebe" i ove jeseni dominira među omiljenim komadima.

Bilo da je u pitanju pončo u jednoj boji, onaj sa zanimljivim dezenom ili multikolor varijanta, stilska poenta ovog komada jeste da nađete dobar način da ga uparite sa ostatkom aksesoara. S obzirom da pončo dominira u svakoj kombinaciji i da se zbog njegovog kroja na samom izgledu ne može mnogo toga istaći, tu su prorpatni detalji koji će stilizovati ovu modnu priču.

Najjednostavnija i najefikasnija varijanta za podizanje izgleda jeste kombinacija sa šeširom i čizmama, poput one koju je nedavno prošetala Rosie Huntington-Whiteley.

Druga, vrlo zanimljiva varijanta jeste ona sa Blake Lively u glavnoj ulozi - pončo upadljivog dezena, mini suknja i duboke čizme u paru sa tašnom od istog materijala.

Zavirite u našu galeriju i inipirišite se ostalim kombinacijama poznatih dama.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Ovaj modni komad dokaz je da koliko god trpeli zarad dobrog stila i utiska koji želimo da ostavimo, komfor ponekad ima veliku prednost i ponekad zaista može da izgleda jako, jako dobro.