Nakon povratka sa letovanja i poseti Cote d'Azur - što je zvanična lokacija za letovanje francuskog predsedništva još od 1968., Macronovi su polako ali sigurno počeli da se kreću po zvaničnim događajima, izvršavajući predsedničke dužnosti.

Jedna od ovih dužnosti ticala se tradicionalnog obeležavanja 76 godišnjice savezničkog iskrcavanja u Provansi, tokom Drugog svetskog rata - događaj koji je pomogao da se oslobodi jug Francuske.

Za ovu svečanu priliku Emmanuel Macron je kao i inače obukao komplet odelo u njegovoj omiljenoj - plavoj boji, dok se prva dama Francuske opredelila za bež - belu kombinaciju.

Bela je oduvek najvoljenija letnja boja (to nije ništa novo), a to možda ponajviše mogu da potvrde plavuše poput Brigitte - sa sve sveže preplanulim tenom.

Nenametlljiva i neutralna bež nijansa sjajno se uklapa, pogotovo ukoliko izaberete da vodeći komad kombinacije bude u ovoj boji - što je u ovom slučaju bio blejzer na tanke pruge - takođe omiljen letnji dezen.

Zahvaljujući dugmićima i perfektnom kroju blejzer poseduje notu visoke elegancije, dok su pruge i bež ton blago ublažili ovaj utisak.

Sa blejzerom kao vodećim komadom ulazimo i u pred-jesenju, ali i jesenju sezonu, o čemu ćemo pisati u narednim nedeljama, a vi ovu informaciju svakako imajte na umu.

Prva dama Francuske vrlo dobro zna koje nijanse najbolje izgledaju na sveže prepelanulom tenu.