Iako su Birkenstock papuče udobne, koliko i popularne poslednjih godina, one nisu nikako prvi izbor modnih zaljubljenika.

Zaista, pored toliko lepih, efektnih i na kraju dana uz sve to i udobnih modela, jedne papuče krajnje neprivlanoč dizajna i sa neizbežnom asocijacijom na drage nam bake i deke, ne zaslužuju naročitu pažnju sve do tog perioda dok i mi sami ne postanemo bake ili deke.

Međutim, kako to obično biva kada neko poseduje savršen osećaj za stil - lepa Charlize je uspela da nas ubedi u suprotno.

Ove krajnje udobne i ne baš privlačne papuče mogu da izgledaju zaista dobro ukoliko ih uparite sa ostatkom outfita i vešto stilizujete.

Ono što smo primetili da radi poznata glumica, jeste to da uvek ove papuče uparuje sa tonom svega ostalog što ima na sebi, kako kada je u pitanju sama odeća, tako kada su i u pitanju aseksoari, a efeat je više nego tadovoljavajuć.

Iako se na ovim paparaci fotgrafijama jedva prepoznaje, stil joj je sada već svakako prepoznatljiv, a nama je omiljen iz razloga što je u pre-fall sezoni iskoristila maksimum od iste: uparila je otvorenu obuću sa šeširom, u istom tonom, te je ostatak outfita takođe koordinirala u sličnoj boji.

Od kada je fokus mnogo više bacila na porodicu i sve manje imamo priliku da je viđamo na premijerama, re raznim poznatim i manje poznatim događajima na crvenom tepihu, Charlize Theron postala je naša još veća stilska inspiracija.