Poznati italijanski pevač Eros Ramazzotti i 26-godišnja manekenka Marcia Pellegrinelli venčali su se u subotu u Royal Palace u Milanu na intimnoj ceremoniji.

Fotografije sa svadbe koje su se pojavile pre neki dan, pored toga što su nam potvrdile da Marcia prilično podseća likom na Erosovu bivšu suprugu Michelle Hunzinker sa kojom je pevač bio u braku od 1998. do 2002. godine, su pokazale da je mladi bilo posebno stalo da tog važnog dana usreći Erosa.

Naime, zanosna Marcia koja je od pevača mlađa 24 godine,  je za venčanje izabrala venčanicu od belog tila, koja je svojevrstan omaž pevaču: Valentinovu belu haljinu s notama jedne od Erosovih ljubavnih pesama, pri dnu donje suknje.

Taj detalj otkrila nam je modna kuća Valentino koja je na svom Twitter profilu postovala sliku prelepe mlade u više nego bajkovitoj, unikatnoj venčanici.  

"Ima smisla. Kada se udajete za @RamazzottiEros morate da nosite couture venčanicu koja ima vez u vidu nota koje ispisuju jednu od ljubavnih pesama poznatog pevača.“

It makes sense when marrying @RamazzottiEros you wear a couture dress with your lovesong embroidered on it #newlywedspic.twitter.com/BdzLDv1v8G

— Valentino (@MaisonValentino) June 22, 2014

Na drugoj slici koja je postovana na Instagram profilu modne kuće, Eros i Marcia, roditelji dvogodišnje devojčice Raffaele Marie, poziraju ispred palate.

"I mlada i mladoženja su nosili unikatne modele koje su za njih dizajnirali Maria Grazia Chiuri i Pierpaolo Piccioli. #hautecouturelove ❤".