Možda je to do njenog ljupkog lica ili riđe (ili je to ta famozna ronze nijansa) razbarušene kose, ali čini nam se da ne postoji nijedna dama u Holivudu koja može apsolutno sve da iznese: od savršeno skrojenog Saint Laurent odela, preko cvetne, raskošne haljine s potpisom Dolce i Gabbane, do retro, ženstvenih koktel haljina u kojima izgleda kao neka superkul glumica iz pedesetih i šezdesetih.

Dok u gradskim skitnjama preferira ležernu, klasičnu kombinaciju jeans-džemper-kaput-poluduboke čizmice ( i to znamo koje ne skida), na premijerama i sličnim događajima, Emma je ženstvena, graciozna i krajnje prirodna. A često i sklona smelim kombinacijama od kojih mnoge zvezde beže.

Na primer, pruge i tufne. Zar ova kombinacija izgleda tako scary? Reklo bi se da, da, s obzirom na broj dama koje smo videli da su eksperimentisale sa njom.

Međutim, Emma je pokazala da njen stil može da iznese sve, kada se na tradicionalnom ručku nominovanih za prestižne filmske nagrade pojavila u Michel Kors kombinaciji koja se bazirala na suknji pun krug u crno-belim tufnama koju je nadogradila takođe Korsovom bluzom u crno-belim prugama. 

Svetlucavi materijal na bluzi je kompletnoj kombinaciji pružio glam, elegantan momenat dok se za ženstvenost pobrinula forma pufnaste, raskošne suknje.

Savršen balans između formalnog i ležernog ako nas pitate i odlična kombinacija za fancy ručak!