POGLEDAJTE VELIČANSTVENU REVIJU CAROLINE HERRERE: Balske suknje od tila, boja fuksije i šljokice najavljuju party bajku

Nova kolekcija Carolina Herrera sluti na radost, dramatičnost i veličanstvenost. Pogledajte kako izgleda!

Profimedia

Na reviji za kolekciju Coach's Fall 2022, savremena kultura Njujorka dočarana je ležernim, ali ekstravagantnim krojevima i pank motivima. Kreativni direktor Wes Gordon odlučuo je da oda počast Carolina Herrera ženi - ona slavi lojalne kupce, ali i one koji tek dolaze i pronalaze svoju osobnost u ovom brendu.

Herrera žena je trenutak. Ona ide u korak sa svojim vremenom, oseća ženu koju nosi, i izaziva obostrano divljenje. Prvih nekoliko lookova vraća nas u nasleđe Herrera kuće - prva revija održana je 1980. godine. Tu su predimenzionirani puf rukavi, boja fuksije, moiré balske suknje i bela dugmad kao DNK brenda.

Wes Gordon sledi svoju muzu, začetnicu brenda i reinterpretira ove siluete za mlađu publiku. Moderna dama mnogo je manje uštogljena, a mnogo više slobodna - ona posle večere igra do zore - okružena mašnama, tilom, šljokicama. Splet roze, crvene i fuksije kreira party bajku za koju želite da traje večno. Silueta je oštra, čvrsta, daje moć svakom vašem koraku.

Kolekcija je sinonim za razigranost, radost, dramatičnost, ali i veličanstvenost u svom finalu. Za daleku noć, daleko od svetla kluba, jarke boje zameniće tamnoplavi i crni maksi kaputi od tila. I za čas, visoko društvo preoblikovano je za savremene milenijalce.

U galeriji pogledajte najbolje lookove sa revije.

Profimedia Pogledajte veličanstvenu modnu bajku.