20 plesača i 67 modela izašlo je na pistu u pariškom Careauu du Temple noseći kreacije iz nove muške kolekcije 'Louis Dreamhouse' za Louis Vuitton koju je pre svoje prerane smrti dizajnirao modni vizionar Virgil Abloh. 

U komunikaciji sa svojim timom osmislio je i produkciju, te soundtrack: kompozicije Tylera, The Creatora izveo je Chineke! Orchestra i doprineo dirljivoj atmosferi, ali i tonu uzdizanja i zajedništva koji je Abloh tokom života promovisao.

Kolekcija je spojila neke već poznate teme kojima se Abloh bavio u Vuittonu: nadilaženje roda, spoj ulične i visoke mode, što se moglo videti u elementima venčanica, trenerkama s plaštevima, suknjama i pomno skrojenim odelima. Sanjiva atmosfera dečje zaigranosti pred kraj prelazi u duhovnu kontemplaciju smrtnosti, pa se pojavljuju elementi anđeoskih krila, ali i zastrašujuće maske.

Dirljivu atmosferu na poslednjoj reviji Virgila Abloha doprinele su kreacija sa anđeoskim krilima.
Profimedia 

Printovi nadahnuti nadahnuti tapiserijama i Courbetovim slikarstvom takođe se pojavljuju u kolekciji, odražavajući njegov koncept 'Maintanamorphosis' da 'stare ideje treba osnažiti značenjem i predstaviti uz nove, jer obe jednako vrede', a vidljiva je i reprodukciji de Chiricove slike simboličnog imena 'The Melancholia of Departure'. 

Profimedia Pogledajte reviju brenda Louis Vuitton.

I ovom kolekcijom Abloh je dekonstruirao stereotipe i klišee, te u mušku modu uneo cveće, čipku i pastelne boje, pomičući još jednom granice i definišući još jednom svoje nasleđe, a reviju pogledajte u videu: