Ona matira sve! Elle Style Award dobitnica za najboljeg modela godine, Mili Bošković, krasi naslovnicu februarskog izdanja. Ona je devojka koja se bori za pravu stvar - za pravičnost, za slabije, za sebe... Uvek jedinstvena, istinska kraljica crno-belog talona, spremna da igra i obori kralja, ali sa srcem, jer ona je - queen of hearts!

U editorijalu ŠAH-MAT koji su snimili Luka Bošković i Stefan Stojanov za LUSSTUDIO vodimo vas kroz ekscentrične, ali timeless stajlinge koji ovog februara matiraju u znaku ljubavi. Za outfite je ovog meseca bila odgovorna nekadašnja članica Elle redakcije, Gordana Manojlović, dok šminku potpisuje Marko Nikolić za L’oreal Paris, a frizuru Maja Stanišić.

Triptih 2023.jpg
Luka Bošković 

Takođe, tu je i ekskluzivni intervju sa mladom preduzetnicom koja je posvećena održivoj modi. Otkrivamo vam inspirativnu priču jedne bivše bankarke koja je na svom putu od mladalačkog šivenja svoje odeće u Rusiji do studiranja modne komunikacije na prestižnom Central Saint Martinsu, na jedinstven i pravi način osnažila svoj sustainable put. OLGA WILSCHAU STAROVIĆ danas ponosno predstavlja svoj održivi brend kreirajući chic vodootporne kapute, jakne i mantile pod održivom mantrom dizajniranja timeless komada, ali ne i kolekcija, kao i poštovanja zero-west strategije zahvaljujući kojoj su i nastali njeni zimski aksesoari.

Tu je i intervju pod nazivom 1001 ŽIVOT JEAN-CLAUDE VAN DAMME. Iako ima 60 godina, zaposleniji je nego ikad! Očigledno je da poznatu zvezdu i dalje krasi holivudski epitet He Still Got It! Glumac, režiser, producent i scenarista, belgijska zvezda vraća se u velikom stilu na male ekrane u najnovijoj Netflix produkciji The Last Mercenery, u vrhunskoj formi i filozofskom raspoloženju. Elle tim prenosi vam jedan dan koji smo proveli sa ovom legendom. „Zaljubljen sam u sve; ljubav je sve! Ljubav je biti srećan čak i pred licem tuge. Ja zato i snimam filmove - za ljubav svojih fanova!“ rekao je Jean-Claude Van Damme u intervjuu za Elle.

Intervju sa Jean-Claude Van Dammom u najnovijem Elle magazinu.
Elle Foto: REGINE MAHAUX Stajling: CHARLOTTE RENARD Specijalno hvala: HOTEL RAPHAEL PARIS

 Novi broj je pronađite na svim kioscima širom Srbije od 22. januara!