Jednostavna kombinacija, poput crno-bele klasične ili bilo koje jednobojne, a tu je i klasika u vidu jeansa i košulje ili čak obične majice i bluze, sve su ovo svakodnevni spojevi, koji se zahvaljujući smo jednom detalju mogu podići na mnogo veći nivo.

Krenimo od nakita koji je sezonu za sezonom na prvom mestu po pitanju popularnosti, kako kod Instagram influenserki, tako i kod poznatih ličnosti, to je svakako nakit u minimalističkom stilu.

Iako decentan, svojim prefinjenim izgledom i te kako ostavlja utisak, i dovoljan je samo jedan komad, na recimo beloj ili crnoj košulji, koji će čitavu kombinaciju smesta podići.

Tu su naravno i omiljene varijante stilizovanja minimalističkih komada, po nekoliko ogrlica u nizu, pa čak i sličnih minđuša i svakako prstenja, koje se u prodavnicama high-street brendova i prodaje u kompletima od po nekoliko.

Sledeća stavka je neobičan nakit, onaj koji pomalo izlazi iz okvira uobičajene ponude na tržištu. Jedna efektna ogrlica, pa čak i narukvica i minđuše u stanju su kompletno da transformišu izgled.

Isti slučaj je i sa nakitom upadljivih tonova i dizajna, koji se iako efektan kada se stilizuje zasebno, odlično stilizuje i sa nekoliko komada, pri čemu je efekat još naglašeniji.

U nastavku pogledajte naše favorite:

Autor: M.B.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/