Poznata italijanska modna blogerka i jedna od najuticajnijih svetskih influnserki, pre par dana izgovrila je sudbonosna Da na Siciliji, svom dugogodišnjem dečku reperu i sudiji italijanskog X Faktora Fedezu Leonardu Luciji.

Čitava ceremonija mesecima je pomno planirana, a realizovana je u pravu modernu bajku, u sklopu koje je lepa Chiara izgledala naravno poput prave princeze, zahvaljujući mahom venčanicama u kojima se pojavila, a koje (sve tri) potpisuje čuvena frnacuska modna kuća Dior, tačnije kreativna direktorka brenda lično - italijanska dizajnerka Maria Grazia Chiuri.

Sve tri kreacije, rađene su u dogovoru sa Chiarom koja je kako sama navodi želela spoj modernog i tradicionalnog italijanskog stila, smatrajaću Chiuri majstorom za ovo modno područje.

Međutim, ništa manje čuveni italijanski dizajner Stefano Gabbana, ne smatra tako.

Verovatno povređene sujete, što je Chiara za svoj poseban dan izabrala Dior, a ne D&G, ispod twita britanskog Harper's Bazaara na kojoj je bila fotografija blogerke u venčanici Stefano Gabbana je samo kratko prokomentarisao "Jeftino".

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/