Naravno, odmah ćemo se ograničiti u maštarenju, s obzirom da im je cena vrtoglavih 900 evra, ali sa druge strane, kada uzmemo u obzir činjenicu da je u pitanju par obuće koji dolazi iz jedna od najcenjenijih modnih kuća na svetu, izrađen od izuzetno kvalitetnih materijala, cena (uzevši u obzir to kolika bi mogla da bude) i nije toliko šokantno visoka.

Međutim, ono što ovaj aksesoar svrstava u red omiljenih kada su u pitanju devojke koje pomno prate modne trendove, nije svakako to što su ove patike po pitanju iznosa, njima manje-više sasvim pristupačne, a ni to što su napravljene od isključivo dva materijala, teleće kože i teleće kože visokog sjaja, već činjenica da su krajnje upečatljive.

Za upečatljivost je svakako odgovoran prvenstveno dizajn, makismalno sportski, pomalo predimenzioniran i glomazan - dakle, maksimalno trendy forma, ali pogotovo kombinacija boja.

Zagasite nijanse navy plave, svetlo plave i oker tona, savršeno se prepliću u geometrijskim šarama, dok je poseban detalj naravno prepoznatljivi logo brenda Chanel u beloj boji.

Iako smo ove patike mogli videti i tokom leta, kako se ono bliži kraju, viđamo ih sve češće na brojnim trendseterkama u evropskim, ali i svetski metropolama.

Razlog za to je opet boja: zagasiti tonovi autentičnu sa nadolazeću sezonu i sjajno se uklapaju u apsolutno svaku kombinaciju sa jeansom.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/