Temperature su u vrlo kratkom roku dosegle visoke brojke za ovo doba godine, a to znači: vreme je za sandale!

Trendovi za leto 202w. obradovali su nas sjajnim modelima sandala sa visokim i nešto manjim potpeticama, koje su namenjene - kako za posao, tako i za klub.

High street brendovi u svojoj ponudi imaju modele kojima dominiraju tanki kaiševi, cirkoni, printovi, zlatni detalji... Dakle, ovog leta sve je dozvoljeno, a na vama je da pronađete idealan par omiljene obuće koji ćete ukombinovati sa omiljenom letnjom haljinom.

Od slip, preko lepršavih, pa i oversized modela haljina ukombinovanih sa chunky, slingback ili sandala sa kaišićima koji se vezuju oko noge... ovog leta imamo bezbroj outifta u glavi za koje ne znamo da li će nam biti dovoljno jedno leto.

Nastavie da skrolujete za inspo outfite haljina + sandala za leto 2023!

1. Chunky sandale + haljina

Spoj strogog, nalik dečačkog i ženstvenog stila je nešto se iznova i iznova ponavlja na našim Instagram feedovima, a čini se da ćemo i mi biti nezasiti kombinacija koje uključuju chunky sandale.

Uz lepršavu ili haljinu u military stilu, nema mesta za grešku!

2. Slingback sandale + haljina

Za elegantan prizvuk letnje večeri i odlazak na žurku ili samo koktel sa drugaricama, slingback je odlična opcija za instant transformaciju dnevne u noćnu varijantu.

Slingback sandale sa dodatkom platforme su spoj dva omiljena trenda 2023.

3. Sandale sa kaišićima + haljina

Ima li išta izazovnije od sandala sa kaišićima koji isprepleteni sežu do listova? Po našem mišljenju, retko šta. Kao stvorene su za sve dnevne svečanije prilike, ali i noćne izlaske.

Odvažite se i ovog leta uživajte u smelijim bojama na vašoj obući - poput zelene.