Žene 40+ naša su nepresušna inspiracija na modnim kanalima jer uvek imaju neki originalan savet ili trik koji nam otkrije jednu novu dimenziju stila.

Kako je nastupilo leto i visoke temperature zajedno sa njim, nekima je postalo malo teže da razmišljaju o kombinacijama koje su prikladne za posao.

S obzirom na to da većinu dana tokom radne nedelje provodimo na poslu, shopping korpa se pretvorila u vešto izabrane komade koji su pogodni i za odlazak na posao.

Tako su većinski deo zauzele letnje haljine koje se smatraju komadom koji je dovoljan za uspešno kreiranje celokupnog oufita.

Uz dodatak radnih cipela, bile one na štiklu ili ravne, torbice i nakita, spremni ste za izlazak iz kuće i početak novog radnog dana.

Ono što sa sigurnošću znamo jeste da volimo kada se stil i udobnost sudaraju, a rezultat toga su privlačne kombinacije sandala sa letnjim haljinama.

High-street brendovi ovog leta u svojoj ponudi imaju širok raspon modela, dezena i materijala, te je nemoguće ne pronaći jednu koju ćete sigurno poželeti da nosite i dva puta u toku iste nedelje.

Nastavite da listate galeriju u kojoj smo pažljivo odabrali haljine za posao za žene u 40-im:

Zara Ove haljine su idealan izbor za žene u 40-im godinama.