Ležerne široke haljine koje je potrebno samo nabaciti na sebe su sve za čime trenutno žudimo. Sa ovim toplotnim talasom i temperaturama iznad 26 stepeni cele nedelje i dostižući 35+ u narednim danima, oduševljeni smo izborom haljina koji se svakako isplati imati u ormanu ovog leta.

Haljine koje lepršaju oko tela su upravo ono za čim bi trebalo da posegnete u vrelim letnjim uslovima - manje ćete se znojiti, a takođe ćete se i osećati mnogo prijatnije tokom dana.

Sigurni smo da nema ništa gore od nošenja uske odeće po vrućem vremenu kada se naprosto sve lepi za nas, ali na sreću znamo gde možemo potražiti modele idealne za svaki dan. Brendovi poput Zare, Bershke, Fashion & Friends-a, Pull&Bear-a su minimalističke etikete na koje se možete osloniti tokom leta 2022! Predimenzionirani modeli i široke haljine su svakako njihova jača strana!

Ako ste neko ko ima samo nekoliko minuta da se obuče ujutru i mrzi ga da smišlja outfite, ležerna široka haljina je upravo ono što tražite!

Želite više haljina kojima ćete ispuniti svoju garderobu? Imamo predloge haljina sa cut-out detaljima, letnjih haljina sa rukavima, letnjih mini haljina, belih haljine i skromnih letnjih haljine. Zaista smo mislili na sve!

Zara, pull and bear 20 lepršavih širokih haljina idealnih za svaki dan!