Zahvaljujući magiji Instagrama u mogućnosti smo da sa samo jednim klikom saznamo koji komadi su trenutno u fokusu u ormanima svetskih trendseterki.

Gledajući feedove it devojka današnjice, nit koja se provlači u prolećnim outfitima jesu haljine koje su za proleće/leto 2022. mahom dizajnirane u lepršave i lagane krojeve koji padaju i odolevaju visokim temperaturama.

Ono zbog čega su haljine među omiljenim letnjim komadima jeste zahvaljujući tome što samostalno uspešno formiraju celokupan outfit. Za posao, proslavu ili šetnju sa društvom, haljine su uvek pravi i prvi izbor kako temperature počnu da prelaze 20 stepeni.

Iako su komad koji je kod mnogih žena prisutan u ormanima tokom cele godine, verujemo da nema boljeg osećaja od uvlačenja u svoju omiljenu haljinu bez potrebe za hulahopkama ili džemperom prebačenim preko ramena.

Ležerni modeli su naročito obožavani zbog činjenica da se lako kombinuju kako s patikama, tako i sa elegantnim salonkama, sandalama i mokasinama...

Ono što sa sigurnošću znamo jeste da volimo kada se stil i udobnost sudaraju, a rezultat toga su privlačne kombinacije patika sa prolećnim haljinama.

Ipak, u nedostatku proslava tokom prethodne dve godine, uželeli smo se cipela na štiklu, te ih neretko nosimo i tokom dana, a naročito za prilike koje dozvoljavaju malo elegantiji look.

Ukoliko volite haljine i rado ih nosite tokom leta, sve što je potrebno jeste da odaberite vašu idealnu kombinaciju, a mi smo za vas odabrali najtraženije modele koji su sada na popustu.

Zara, Printscreen/ Fashion and friends U galeriji pronađite haljine za sve prilike!