Nije li frustrirajuće kada ste raspoloženi da se počastite nečim novim, ali jednostavno ne možete pronaći ništa što vas dovoljno očarava?

Zbog toga, krenuli smo u potragu za inspiracijom za šoping od veoma pouzdanih izvora.

Parfem Miss Dior Eau De Parfum

Poput vanvremenskog stila, Francuskinja biraju da mirišu sveže i klasično, baš kao što je i ovaj - Miss Dior parfem izrađen kao da nosi bezbroj cveća u beskrajnim bojama. U osnovi, lagane note nežnog drveta obavijaju kompoziciju. To je moderna i živahna nota koja odgovara svakom raspoloženju i godišnjem dobu.

Kaiš u kamel boji

Dobro odabran kaiš može učiniti da vaša odeća izgleda skuplje, a to pravilo Francuskinje jako dobro poznaju. Kako nastupe letnji meseci svoje crne kaiševe zamenjuju onima u kamel boji i tako ih usklađujući sa svojim pletenim torbama.

Beli laneni komplet

Ultimativna ležerna i šik stvar koju leti možete da nosite od kancelarije do večernjeg partyja. Lan je jedan od najkvalitetnijih materijala, a u kombinaciji sa belom bojom (i zlatnim detaljima!) čini da outfit izgleda superluksuzno.

Ravne sandale s kaiščićima

Ravne sandale koje krase kaiščići koji se vezuju oko članka model je s kojim nema greške. Osim što zahvaljujući kaiščićima noge izgledaju vizualno duže, velik je plus to da ove sandale idu uz sve što imate u ormaru.

Potkošulja

Trenutno potkošulje žive svoj trenutak na modnoj sceni. U stvari, možda je najtačnije da kažemo da su upravo one komad koji definiše estetiku 2023. Bela ili crna, nevažno je, modni pogodak je zagarantovan!