Naslovnicu septembarskog broja ELLE magazina u saradnji sa Mia Maya Beograd fotografisali smo u specijalnom rezervatu prirode Zasavica, gde vam kroz editorijalnu priču prenosimo našu posebnu fashion avanturu u prirodi.

Ovog meseca modni fokus stavljamo na modne piste Njujorka, Londona, Milana i Pariza, odakle stiže još jedan veliki TREND REPORT za sezonu jesen/zima 2023 iz ugla našeg saradnika Petra Spasojevića, dok istoričar mode Stefan Žarić piše o Stanleyu Kubricku i njegovom udelu u visokoj modi.

U sekciji priče, Anja Ivanović nam ponovo donosi specijalni dokumentarni editorijal uz razgovor sa beogradskim tattoo majstoricama koje razbijaju stereotipe, dok nas Ana Dodig uvodi u fenomen veštačke inteligencije. Nina Račić objašnjava nijanse emotivne osetljivosti, dok Maja Savićević u svom tekstu govori o dozvolama za emocije.

U septembarskom broju magazina ELLE, Brana Antović u svojoj kolumni piše zašto više nikada ne bi volela da ima 25, a Ivana Džamić Mladenović objašnjava šta je život na autopilotu i kako da ga isključimo.

Tu su i intervju sa influenserkom Katom Vuksanović, istoričarkom umetnosti i ekološkom aktivistkinjom Miljom Vuković, izveštaj iz pariskih muzeja iz ugla Jelene Šoškić, kao i beauty priča o savršenom tenu iz pera Anje Vučinić.

Više saznajte u novom broju magazina ELLE koji je od 22. avgusta u prodaji širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine!

Glavna i odgovorna urednica: Teodora Bogdanović
Web urednica: Tara Đukić
Web novinarka: Natalija Knežević
Art direktorka: Tijana Stamenković

Foto: Danilo and Sharon
Stajling: Petra Leskovac Vučković
Frizura: Dalibor Vrtina za Balmain Paris Hair Couture
Šminka: Jovana MUA
Model: Tatjana Janusheva/ @__jsmanagement
Asistent stiliste: Teodora Vujić
Lokacija: Zasavica - specijalni rezervat prirode