Danski modni brend Ganni iz sezone u sezonu privlači veliku pažnju. Jedan od razloga zasigurno je taj što brend ima onaj jedinstveni "cool girl" vibe, kojim podseća, primera radi, kako nositi jednostavnu, prozračnu haljinu s parom kaubojskih čizama i biti trendi i cool, ali i zbog toga što razigrana estetika brenda nudi zabavnu alternativu tradicionalno minimalističkom skandinavskom stilu.

Tako je bilo i na nedavno održanoj reviji za proleće/leto 2024. na Nedelji mode u Kopenhagenu gde su osim estetike još jednom pokazali kako su vredne kolaboracije put koji brend čini još popularnijim. Ovaj put, reč je o saradnji s brendom patika New Balance koja je nastavak izuzetno uspešne prošlogodišnje saradnje.


Spoj danske estetike i snage sportskog brenda pokazao se više nego uspešnim, prva kolekcija patika rasprodala se u trenu što je i više nego dobra najava nove saradnje koja na modno tržište donosi dva nova Ganni x New Balance modela patika koji su u prodaji po ceni od 130 do 180 evra.

Ganni je u novoj kolekciji predstavio dva kultna modela američkog sportskog brenda te tako potvrdio kako su cool (dad's) patike i dalje nezaobilazan element u svačijem ormaru. "Tako smo uzbuđeni što pokrećemo našu drugu saradnju s timom New Balance-a", istaknula je Ditte Reffstrup, Gannijeva kreativna direktorka. "Iskreno, jako smo se zabavili radeći na ovome, među nama postoji kreativna sinergija i puno uzajamnog poštovanja prema onome što oboje donosimo."


Ditte Reffstrup model patika 1906R predstavlja u snažnoj žutoj i neutralnijoj bež boji. Drugi model u u ovoj capsule kolekciji su RC30 Trackster, crne patike sa žutim detaljima.

Inače, Ganni je ovom revijom zatvorio Nedelju mode u Kopenhagenu, a kolekcija "Hello,World!" uključuje ekološki osvešćene komade od jeansa i knitwear komade spremne za cool Ganni outfite.

Ukoliko želite za prihvatljiv iznos poneti komad toliko omiljene estetike, požurite, sve je izvesnije kako će i ovi modeli uskoro biti sold-out!

Izvor: https://luxurysociety.hr/