S obzirom na opis posla kojim se bavimo, veliki deo svog vremena provodimo skrolujući po online omiljenih prodavnica u potrazi za najboljim komadima.

Možemo reći da imamo prilično zdrav stav o tome šta predstavlja uspešnu kupovinu. Međutim, ovo zna biti nezgodno kada su u pitanju high-street brednovi jer ne možemo uvek garantovati kvalitet čak i na veću cenu.

Prema našem iskustvu, materijal je ključan, i iako ga je teže proceniti ukoliko kupujete online, postoje određene opcije koje su sigurnije od drugih.

Naravno, ovo nije definitivno pravilo i zasigurno možete pronaći kožu ili lan koji izgled jeftino. Međutim, upravo to može biti dobar razlog da saznate koji komadi su vredni kupovine jer uvek izgledaju skupo i moćno.

1. Pamučni beli komadi

Ništa ne izgleda tako elegantno kao beli pamuk. Košulja uvučena u farmerke čini besprekornu svakodnevnu kombinaciju, dok haljina čini vrhunski outfit inspirisan minimalizmom.

bela košulja.
Instagram 

2. Rebrasto pletivo

Dok pletene haljine uglavnom odaju skupoceni izgled, postoji nešto u rebrastom pletivu što ga izdvaja od ostalih. Kombinujte ga sa kožnim modnim dodacima za stylish dnevni look.

3. Plissé

Plissé je materijal koji je definisan mikro-naborima. Jedan od razloga zašto izgleda tako skupo leži u ovim naborima; prikrivaju sve bore, osiguravajući da uvek izgledate sveže i stilizovano.

4. Laneni komadi

Dok tanja lanena odeća može da se gužva uz minimalno habanje, postoji nešto što izgleda veoma uglađeno u vezi sa tkanim materijalom. Dakle, kada želite savršen lan tražite deblji materijal kako biste osigurali da duže izgleda sveže i ispeglano.

Laneno odelo.
Instagram 

5. Klasični teksas

Ako želite da vaš teksas i farmerke izgledaju skuplje, savetujemo da se držite palete klasičnih plavih tonova, koji se s lakoćom mogu kombinovati sa svakom drugom bojom u vašoj garderobi.

6. Luksuzna koža

Za kraj, ali svakako ne i najmanje važna je koža. Komadi od prave kože su poznati po tome što su skupi i tako daju osećaj premium izgleda bez potrebe da ga rekreirate. Danas možete nabaviti komade od veštačke kože neverovatnog kvaliteta i po povoljnijim cenama koje garantuju da niko neće videti razliku.