Jedna od čestih nevolja u koje upadamo, kada je u pitanju shopping, jeste ta da kupimo nešto za određenu priliku i da to više nikada ne nosimo.

Da biste ovo izbegli, pokušali smo da istražimo koji su to komadi u koje treba pametnije ulagati, posebno kada je reč o cipelama, koje je moguće kombinovati uz mnogo različitih stvari.

Iako postoji lista raznovrsnih stilova cipela, danas želimo da pričamo o jednom od njih — zlatnim štiklama. Možda ne mislite da su metalik cipele praktične jer su neutralne nijanse poput bele, crne i bež obično ono što nam padne na pamet kada pomislimo na svestrane cipele.

Ali na osnovu našeg istraživanja, zlatne potpetice su trend cipela koji dominira modnim pistama velikih brendova za 2023. godinu - pogledajte samo Bottega Veneta ili Tom Ford kolekciju za proleće/leto.

profimedia-0722950360.jpg
Jonas Gustavsson / ddp USA / Profimedia Tom Ford

Da bismo vam to dokazali, sakupili smo pregršt odevnih kombinacija koje uključuju zlatne štikle. U nastavku, inspirišite se lookovima i devojaka sa liste, a niže pogledajte ponudu u high-street radnjama.

Zara Zlatne cipele su uvek dobra ideja!