Slingback cipele nastavljaju svoju dominaciju na modnoj sceni i ove sezone! Ako je suditi prema novoj kolekciji high street brenda Zara, popularne cipele koje su bile vodeći trend 2022. godine, i ove sezone će biti na radaru mnogih trendseterki.

Naime, Zara je upravo izbacila dva prelepa modela ovih trendi cipela - crni model sa štiklom od 6,5 cm, kao i model u ravnoj varijanti u lepoard printu. Ono što krasi oba modela jeste velika mašna, koja ih čini posebnim.

Zara slingback cipele
Zara 

Ovo je model koji ćemo zasigurno često viđati ove sezone na svakom koraku, a inače, slingback omiljene su među trendseterkama. Ovaj model je pre svega elegantan, praktičan, pa čak i udoban za nošenje, posebno u varijantama sa srednjim ili niskim potpeticama.

Slingback cipele za proleće
Zara 

Naš predlog je da za svakodnevni izgled ih isprobate uz jednostavne farmerke, a za večernji sofisticiranu midi haljinu učinite još više šik uz jedan par ovih neodoljivih cipela.

Ukoliko ste u potrazi za idealnom cipelom za sve prilike, checkirajte ove Zarine modele koji će vam uneti pravo osveženje u vašim zimskim odevnim kombinacijama.