Ako ijedan komad uspešno odoleva trendovima i ne vezuje se samo za jednu sezonu to su definitivno bele pantalone. Iz godine u godinu, bele pantalone su sve popularnije, a razlog može biti i to što podjednako dobro izgledaju i u dnevnim i u večernjim varijantama, a takođe se fantastično uklapaju uz svaki stil odevanja.

Dobro izgledaju uz košulje, dolčevite, dukseve, rolke, sa oversized ili cropped sakoima, dok ih uveče kombinujte sa tube topovima ili pak trendi korsetima. Isto važi i kada je u pitanju obuća...

Izgledaju sjajno i uz potpetice i uz baletanke ili mokasine, a preporuka stilista je i da ih obavezno nosite i u kombinaciji sa retro patikama poput Adidas Sambe koja je, kako se za sada čini, broj 1 model patika za ovo proleće.

Highstreet brendovi već su predstavili fantastične modele belih pantalona kojima nećete moći da kažete ne, a posebno su traženi baggy i kargo varijante, ali i skinny varijante. Osim klasičnih pantalona, stylish dame se odlučuju i za farmerice, i to skinny modele koji se takođe vraćaju na velika vrata.

Pogledali smo ponudu omiljenih highstreet prodavnica i pronašli za vas najlepše modele koji zaslužuju da im date priliku u narednom periodu, a samo je na vama da izaberete onaj koji se najbolje uklapa u vaš stil.

Bershka Ukoliko ste u potrazi za idealnim modelom belih pantalona, donosimo vam ponudu popularnih highstreet radnji.