Ako ne volite baletanke ili mokasine, slingback elegantne cipele su najbolji izbor. Sve je počelo kada je Dior za kolekciju jesen/zima 2019. vratio legendarne varijante kaiša na peti u nekoliko opcija.

Od tada, nijedan stajling, Instagram objava ili modni editorijal nisu mogli da prođu bez ove chic cipele iz francuske luksuzne kuće. Hype oko ovog klasika u svetu obuće je sada ponovo zaživeo, a ovog proleća špicasti vrhovi će biti posebno privlačni.

Među najpopularnijim modelima biće oni sa malim potpeticama, kao i oni od neobičnih materijala, poput teksasa ili opcija sa svetlucavim kamenčićima.

Naravno, treba pomenuti i kultni Chanel slingback model, koji ove godine slavi 66. rođendan, a iako su ove klasične dvobojne cipele predstavljene daleke 1957. godine, nisu nimalo izgubile na privlačnosti, pa su i danas su nezaobilazan komad koji bi mnogi voleli da vide u svojoj kolekciji.

Ponuda nikada nije bila brojnija, pa slobodno birajte od klasičnih neutralnih tonova do neonskih nijansi ili varijanti sa velikim mašnama, statement kopčama, svetlucavim kamenčićima, cirkonima...

Zara Pogledajte ponudu za proleće 2023.