Proleće na kalendaru, veličanstvene subotnje večeri, glamurozni enterijeri i sve svečane prilike zahtevaju pre svega - outfit koji će se pamtiti. S porastom pozivnica za sve svečane prilike ovog proleća, opalo je ideja za stalno osmišljavanje novih modnih kombinacija. Ipak, jedan viralni model mogao bi da reši sve muke, barem kada je u pitanju izbor cipela. Radi se o Zara sandalama sa visokom potpeticom koje ceo TikTok deli uz napomenu „don't walk, run...“. Dobra vest je da je model još uvek dostupan na sajtu.

Zara viralne sandale.
Zara 

Ovo su sandale od vinila sa visokom potpeticom koje imaju elegantnu otvorenu petu i detalje od štrasa. Hype izazvan ovim šik štiklama na društvenim mrežama rezultirao je da model bude nekoliko puta rasprodat i vraćen u ponudu. Trenutno se nalaze u sekciji best sellera srpskog Zara web shopa, što nas nimalo ne iznenađuje. Sudeći po komentarima ispod Tik Tok videa korisnika koji su podelili ovaj model "ovo su najpoželjnije sandale sezone", jasan nam je hype.

Lako se kombinuju

Ovaj model će se odlično slagati uz različite haljine jer se radi o providnom pvc dizajnom sa dodatkom ukrasnih kamenčića i gazišta u nude nijansi. Srednja potpetica od 10 cm će dovoljno izdužiti nogu. Osim za svečane prilike, ove štikle su idealne i za kombinovanje uz teksas outfite koje poželite nekada da podignemo na viši nivo. Prema savetima sa TikTok-a, preporučuje se da ih isprobate kako biste saznali tačnu veličinu zbog podesivog kaiša na peti.

Zara sandale Tiktok/thelucasfamily/ish_hii