Koja je vaša prva asocijacija na paletu boja koje izgledaju skupoceno? Možda je to bela ili pak spoj bež i teget nijanse? Iako ne osporavamo da su gorepomenute boje tradicionalno sofisticirani odabir, velike modne kuće, ali i fast-fashion brendovi popularizovali su nijansu koja preti da nadmaši sve druge.

Zazvučaće neobično, ali naziv trendi boje pozajmljen je upravo iz kuhinje, i to jednog od najčešćeg sastojka u francuskoj - reč je o boji putera. Njena prisutnost započela je tiho na pistama revija za jesen/zimu 2023. poznatih modnih velikana, a posledično je potpuno preplavila i naše Instagram feedove.

Međutim, svetložuta boja već sada se pokazala kao dobrodošao dodatak našoj novosezonskoj garderobi, a bila je i veoma tražena za formalne prilike. Povrh toga? Ova boja zaista svima odgovara. Kao pravi sinonim za leto, bledožuti tonovi pomažu da osvetlite lice i podarite sjaj vašoj koži.

Mi vam, za početak predlažemo da boju putera inkorporirate kao osnovu za donje delove odeće. Nastavite da skrolujete da biste videli kako stylish devojke trenutno nose bledožuto nijansu.

 Tunike su uvek koristan odevni predmet koji se lako kombinuje sa omiljenim parom pantalona - one od lana su među posebnim (i zasluženim) favoritima.

 Bledožuti kombinezon daje vam instant trendi outfit budući da su monohromatski stajlinzi i dalje veoma popularni.

 Duga letnja haljina u boji bledožute osvežiće vam ten na najlepši način.

 Sigurno ste primetili sveprisutnost ukrojenih prsluka sa masculin efektom, a vodeće influenserke uspele su da pronađu ovaj komad baš u nijansi putera i tako osiguraju svoj status uticajnih devojki.

 Dodajte veliku pletenu torbu haljini golih ramena i dobili ste savršeni outfit za letnji odmor.