Dok temperatura pada i prvi jutarnji mrazevi sramežljivo prekrivaju grane, nove zimske zvezde dolaze do izražaja. Od svih kupovina koje nam izazivaju uzbuđenje u ovoj sezoni, dva komada nalaze se na radaru: trench mantili i mokasine. Dodatno, ova predmeta izgledaju neverovatno stylish u kombinaciji, te smo se postarali da pronađemo sjajne ideje za upravo takve outfite.

Njihova svestranost čine ih logičnim saputnicima koji dodaju dozu elegancije svakoj kombinaciji - upravo ono što volimo kod odeće. U nastavku, pronaći ćete šest jednostavnih kombinacija trench mantila i mokasina koji će vas inspirisati za ovu sezonu, zahvaljujući nekim od naših najpouzdanijih influenserki.

Khaki trench mantil + široke farmerke + ravne mokasine

Niste oduševljeni klasičnim kamel trench mantilima? Isprobajte khaki varijaciju koja će biti jednako svestrana i lako će se stilizovati uz zimsku paletu boja.

Kamel trench mantil + midi suknja + čarape i mokasinke

Chic kombinacija po uzoru na Francuskinje, idealna za duge šetnje gradom kada nam zimsko vreme to dozvoljava.

A-line trench mantil + slim jeans + mokasine

Ako tražite jednostavan način da nadogradite svoje farmerke i majicu, pogledajte ove ključne komade. Rezultat će biti elegantan i doteran, ali podjednako udoban outfit.

Kraći trench mantil + bele farmerke + minimalističke mokasine

Dugački kaputi nisu vaš stil? Dobra vest je da na tržištu postoji mnogo kraćih verzija koje izgledaju sjajno uz jeans!

Crni trench mantil + pantalone sa razrezanim ivicima + mokasinke sa pravougaonim vrhom

Kada stigne zima, posebno volimo crno-bele i monohromatske outfite, aovaj smo zabeležili kao inspiraciju i za večernje prilike.

Klasičan trench mantil + mini suknja + krupne mokasine

Svi koji poseduju trench mantil znaju kako se on dobro slaže sa svim komadima, uključujući mini suknje. Volimo kontrast između mini suknje i krupnih, gotovo masculine mokasina.