Svaki put kada posmatramo fotografije streetstylea u Parizu ili jednostavno budemo te sreće da posetimo prestonicu Francuske, ostanemo očarani načinom na koji Francuskinjama polazi za rukom da i jednostavni komadi garderobe deluju tako skladno kombinovani. Srećom, već smo ranije shvatili da i sami možemo lako rekreirati ovakve stylinge koristeći garderobu koju već posedujemo. Jedino što nam je potrebno, jeste nekoliko novih ideja i stilskih inputa kako bismo u 2024. godini podigli naš stil na još viši nivo.

Ono što nas posebno impresionira jeste sposobnost Francuskinja da koriste jednostavne komade poput košulje sa dugmadima ili sakoa kako bi dodatno modernizovali styling. To je jednostavan trik, ali ima veliki uticaj. Potpuno se posvećujući 2024. godini, donosimo ideje bazirane na dva odevna komada koje i sami vrlo često nosimo: farmerke i jednostavne suknje. U nastavku pogledajte pregled najboljih novih outfita za predstojeće mesece prema izboru francuskih influenserki. 

Jeans + jeans

U 2024. godini, dajte svežu notu vašim kombinacijama sa komadima od jeansa tretirajući ih kao delove formalnog odela. Uparite dugu košulju (a možda i kravatu!) ispod teksas jakne i kombinujte sa zvonastim farmerkama i masivnim combat čizmama.

Mix tekstura

Ne plašite se mešanja tekstura. To je jedan od boljih načina za podizanje vaših outfita. Suknja od antilopa i pleteni džemper sa zimskim motivima uravnotežiće elegantan par obuće od patent kože.

Jednostavne boje

Monohromatska crna i bela su klasična kombinacija koja uvek dobro izgleda zajedno. Uparite jednostavnu, elegantnu crnu suknju sa svetlom košuljom na dugmad. Ako želite da dodate faktor iznenađenja, ubacite srebrni detalj poput baletanki ili torbe.

Neformalno chic

Kada je reč o neformalnom oblačenju, dajte patikama i dukserici francuski stilski obrt. Sako pomaže da dodate eleganciju opuštenom izgledu, a ako se osećate posebno kao Franuskinja, ubacite par svežeg bageta u vaš retro ceger.

Dobra struktura

Slojevito oblačenje je jednostavan način da vaši omiljeni komadi garderobe ponovo dobiju svež izgled. Prsluk od knitweara u spoju sa ukrojenom košuljom, stvara svež izgled koji možete nositi sa svojom omiljenom crnom maxi suknjom.