Baš kao što priroda oživljava nakon dugog zimskog sna, tako se i svet mode ponovo budi i za proleće donosi osvežavajuće nove trendove. U stilskom vrtlogu kreativnosti i estetike, torbe su te koje igraju ključnu ulogu kao nezaobilazan modni detalj koji ne samo da upotpunjuje outfit, već ga i transformiše. Kroz paletu boja, tekstura i oblika, torbe su izraz naše individualnosti i estetskog senzibiliteta, te nam pomažu da u novo godišnje doba uđemo sa stilom i samopouzdanjem. Stoga, u nastavku donosimo pet modela torbi koje će biti u trendu za proleće 2024

TORBE OD RATANA

Torbe od pruća su sinonim za toplo vreme, a ove godine, ne čekamo leto već počinjemo da ih nosimo sa dolaskom proleća. Sa sposobnošću da svakom outfitu daju francuski šarm, posebno se lako stilizuju sa farmerkama i komadima od prevrnute kože.

TORBE OD PREVRNUTE KOŽE

Sa dolaskom sunčanih dana i stabilnijim vremenom, kada su šanse za potpune pljuskove nešto manje, osećamo se dovoljno slobodno da izvučemo onu jednu torbu od prevrnute kože koja zapravo nema rok trajanja i nikada ne izlazi iz mode. 

CLUTCH

Proleće označava i početak sezone događaja - mislite na venčanja, baštenske zabave i još mnogo chic aktivnosti na otvorenom koje treba uzeti u obzir. Već smo najavljivali povratak ovog kultnog modela - clutch torbe, a fashion devojke trenutno ih nose u najrazličitijim statement bojama i uz metalne detalje. 

TORBE NA RAMENU

Nova Solstice torba marke Bottega Veneta bila je na listama želja modnih urednika još od trenutka kada je brend predstavio ovaj model za proleće 2024. godine. Posledično, high street brendovi poput Massimo Duttija i Manga izneli su svoje verzije, te u kolekcijama možete pronaći niz opuštenih torbi na ramenu koje su dovoljno prostrane da u njih stavite baš sve što vam je potrebno za dan.

TORBE SA KRATKOM RUČKOM

Torbe sa kratkom drškom jedan su od najvećih trendova za proleće 2024. godine. Bez suvišnih dodataka i logoa, ovaj model torbe je večan i klasičan. Očekujte da ćete u narednim mesecima često viđati minimalističke torbe sa potpisom brendova poput The Row, Neous i Saint Laurent.

Izvor: ELLE/N.K.