Trendovi nas podstiču da razmišljamo izvan okvira kada je u pitanju naš lični stil - da probamo nove stvari, bilo da su u pitanju boje, printovi ili krojevi, kako bismo održali naše outfite svežim i inspirativnim. Ali ponekad, zaista se isplati osloniti se na klasične komade - izglede i komade koji izdrže test vremena. 

Od cvetnih haljina do slojevitih odevnih kombinacija, pa sve do klasičnih košulja koje će udahnuti novi život vašim omljenim farmerkama i monohormatskim spojevima, u nastavku pronađite sedam klasičnih kombinacija za proleće 2024. koje uvek funkcionišu.

BLEJZER + FARMERKE + PATIKE

Kada je u pitanju prolećna uniforma, pitamo se šta bi moglo biti klasičnije od blejzera? Pa, možda mantil. Ali u danima kada ne želite previše slojeva, oslonite se na blejzer i detalj prebačenog džempera preko ramena (so old money), a zatim dodajte kačket za finalni stilski dodatak.

DŽEMPER KOORDINACIJA + BALETANKE + ZLATNI NAKIT

I u prelaznim mesecima, džemper ostaje neophodan komad za našu prolećnu garderobu. Učinite da izgled bude što aktuelniji tako što ćete ga nositi sa matching midi suknjom. I da, postoji li kombinacija koju zlatne minđuše ne mogu poboljšati? Odgovor već znamo.

KOŠULJA SA PRUGAMA + BELE FARMERKE

2024. godina biće u znaku košulja, jer su mnogi modni zaljubljenici već kupili i počeli nositi različite verzije ovog timeless komada. Za klasičan izgled, potražite košulje sa vertikalnim prugama - nas inspiriše način na koji je infuenerka Sasha Mei uparila svoju zelenu košulju sa belim farmerkama za potpuno pročišćen i svež outfit.

TEKSAS KOŠULJA + FARMERKE + RAVNE CIPELE

Dvostruki džins je bio velika stvar na prolećno/letnjim pistama; U stvarnom životu, ovaj nekada ozloglašeni spoj ponovo dobija cool notu - ne plašite se da uparite različite nijanse jeansa jednu sa drugom - rezultati mogu biti veoma impresivni.

MONOHROMATSKI KREM LOOK 

Proleće i dalje zahteva slojevito odevanje, a jedna od mojih omiljenih kombinacija je uzimanje mekanog pletiva i stilizovanje sa lepršavom suknjom iste boje. Monohromatski look uvek izgleda skupoceno, posebno kada se odlučite za neku od neutralnih nijansi.

DŽEMPER + MAJICA NA BRETELE + SLIP SUKNJA

Već znamo da slip suknje suvereno vladaju tokom cele godine, ali proleće je sezona kada one zapravo izgledaju možda i najlepše. Bez obzira na to da li su uparene sa običnom belom majicom, ili tankim pletivom, znajte da je krajnji rezultat uvek vrlo chic. 

CVETNA HALJINA + TEKSAS JAKNA

Ako ste sumnjali, budite sigurni da će teksas i cvetni print uvek biti u modi. 

 Izvor: ELLE/N.K.