Kada je reč o odabiru obuće, ne treba posebno naglašavati da određeni stilovi bolje odgovaraju određenim periodima godine. Dakle, ovog puta se fokusiramo isključivo na jul i najbolje modele cipela za leto pred nama. Pregledali smo stranice na društvenim mrežama dobro stilizovanih devojki i očekivano pronašli mnoštvo trendi komada. Nastavite s čitanjem kako biste saznali svih pet aktuelnih modela cipela za leto 2024!

Elegantne japanke

Šta je leto bez para japanki? Umesto debljih stilova koje smo viđali poslednjih sezona, jul 2024. donosi elegantne japanke od kvalitetnijih materijala, kao što su koža ili antilop.

Gumene sandale

One su sinonim za detinjstvo mnogim milenijalcima, te nam nećete zameriti što gajimo ozbiljne simpatiju prema gumenim sandalama. The Row ih je oživeo, a brend Ancient Greek popularizovao - bilo kako bilo, one su jedan od ključnih julskih trendova cipela.

Qpf2qE7j7Xfy8cfBNVskAE-768-80.jpg.jpg
instagram/sasha mei 

Šarene patike

Obično preferiramo neutralnu paletu, ali u julu, na vrhuncu leta, zaključujemo da je pravi trenutak da dodamo više boje svojim kombinacijama. Jednostavan način za to je putem šarenih patika. Trenutno su u trendu Onitsuka Tiger patike u prepoznatljivoj žutoj boji, ali i drugi brendovi nude primamljive modele.

Mrežaste baletanke

Vodeći trend obuće za 2024. godinu, mrežaste baletanke, nastavljaju svoju dominaciju. Iako su providne, nude više pokrivenosti od sandala, što ih čini idealnim ako ne volite da vam stopala budu previše izložena.

Papuče sa širokim kaiševima

Papuče sa širokim kaiševima su naš izbor u julu i avgustu kada tragamo za što otvorenijim modelom obuće

Izvor: ELLE/N.K.