Koji je vaš inicijalni korak pri prelasku sa letnje na jesenju garderobu? Naš je detaljna analiza postojeće kolekcije pantalona. Nakon što smo tokom toplijih meseci uživali u lanenim modelima, te nezaobilaznim haljinama i suknjama, često se na početku nove sezone osećamo kao da je pravi trenutak da ova sekcija našeg garderobera dobije mali upgrade.

Ono što smo odmah pronašli na policama jeste određeni broj (nećemo reći koji) crnih pantalona. I da, one su chic i bezvremenske, ali ponekada i neinspirativne. Stoga smo se okrenuli style reportovima kako bismo saznali koje boje pantalona trendseterke nose kao povremene alternative. 

U nastavku izdvajamo top pet nijansi koje će fashion devojke birati kao bazu svojih outfita za jesen 2024!

KHAKI PANTALONE

Khaki boja će biti veliki trend ove jeseni. Možda i najzahvalniji način da je integrišete u vaše kombinacije jeste putem para opuštenih i nosivih pantalona. Ova zemljana nijansa se dobro kombinuje sa drugim prirodnim tonovima kao što su braon i bež, ali izgleda posebno sofisticirano kada se nosi sa bogatom bordo ili puter žutom bojom.

BELE PANTALONE

Par belih pantalona je savršeni komad za prelazak iz leta u jesen. Kombinujte ih sa crnom ili teget bojom da dodate dubinu svom izgledu ili ih uparite sa svetlijom nijansom dok uživate u preostalim sunčanim danima.

TEGET PANTALONE

Elegantne i sofisticirane, teget pantalone su neizostavni komad. Kombinujte ih sa oversized košuljom za svež pristup kancelarijskom stilu ili ih nosite uz široku majicu i patike za opušten off-duty izgled.

CRVENE PANTALONE

Trend crvene boje je i dalje u punom jeku, a jedan od naših omiljenih načina da je nosimo za jesen 2024. godine je u obliku rubin crvenih pantalona. Kombinujte ih sa klasičnim crnim džemperom ili svežom belom majicom za siluetu koja nikada neće dosaditi.

BRAON PANTALONE

Trend braon boje raste poslednjih meseci. Pored aksesoara od prevrnute kože, planiramo da ispratimo ovaj stil jednim parom pantalona u čokoladno braon boji. Odišite tihim luksuzom tako što ćete ih nositi uz krem i bež tonove.