ZARA CIPELE KOJE BIRAJU TRENDSETERKE: Glavne su zvezde leta, a toliko su udobne da ćete ih nositi i danju i noću

U potrazi ste za idealnom obućom za leto 2022? Onda obavezno bacite pogled na neodoljive Zara slingback cipele sa cirkonima koje će, provereno, preplaviti ulice...

Profimedia

Slingback cipele apsolutne su gospodarice 2022. godine, a neodoljivi modeli neprestano pune police omiljenih high-street radnji.

Međutim, u moru najrazličitijih modela izdvojile su se jedne koje su osvojile srca brojnih dama. U pitanju su Zara cipele koje su dovoljno upečatljive da podignu i najjednostavnije outfite, te nimalo ne čudi što su prisutne u ormanima it devojaka.

Cipele s otvorenom petom (slingback) i cirkoni su posebno popularni tokom toplijih meseci, međutim ovaj Zara model napravio je korak dalje i u jednu cipelu spojile sve što sluti na leto: vibrantna boja, cirkoni i kaišićioko noge.

Zara 

Ovo je model koji ćemo zasigurno često viđati ove sezone na svakom koraku, a mnoge trendseterke je osvojio modelima koji dolaze u tri boje: tirkizno plavoj, intenzivno žutoj i klasičnoj srebrnoj.

Bez obzira na boju, ova sandala se idealno kombinuje uz sve dnevne kombinacije strogih sakoa i pantalona, a jednako dobro izgleda i uz večernje kratke haljine.

Zara 

Potpetica visine 9 centimetara nije toliko zahtevna za hodanje, a sve zahvaljujući elegantnom kaišiću koji se veže oko zgloba i paralelno stabilizuje celu cipelu i bez problema omogućava hodanje, ali i plesanje.

Ukoliko ste u potrazi za idealnom cipelom za sve prilike, checkirajte ovaj Zara model koji će vam uneti pravo letnje osveženje i savršenu dozu kolorita u bilo koju kombinaciju.

Zara