FARMERKE KOJE DAJU TRENDY I CHIC IZGLED 50+ ŽENAMA: Inspirišite se modnim izdanjem uticajne žene sa besprekornim stilom

Španska modna influenserka Carmen Gimeno ne prestaje da oduševljava genijalnim modnim rešenjima idealnim za žene iznad 50 godina.

Instagram

Plus age influenserke poput Carmen Gimeno, Maye Musk ili Grace Ghanem najbolji su dokaz da se modni stil s godinama samo nadograđuje.

Instagram profil pedesetogodišnje influenserke Carmen Gimeno omiljena je modna destinacija svim fashion ženama koje cene moderan, ženstven, praktičan i upečatljiv stil.

Da je sa najvećim uspehom savladala modne lekcije, kreativna žena iz Bilbaa dokazala je još jednom genijalnom kombinacijom koja jednostavno ne poznaje starosne granice i već ima svoje sledbenike.

Sa sve većim brojem pratilaca na društvenim mrežama ona na svom profilu demonstrira kako vešto kombinuje komade dostupne u pristupačnim prodavnicama poput Manga, Zare ili H&M-a. Ono što definitivno ne nedostaje u njenoj garderobi su farmerke i pantalone, a ova kreativna žena ima zavidnu kolekciju, od klasičnih krojeva, preko baggy modela, do modela širokih nogavica.

U poslednjem outfitu ponela je upravo takav jedan model farmerica kojima je svojim pratiocima dala savršenu inspiraciju za kreiranje prolećnog outfita.

Ukoliko niste ljubitelji patika ili mokasina, Carmen zna za elegantniju, a nekada i udobniju alternativu ravnim cipelama. Ona ne krije koliko joj se dopada povratak baletanki, a naročito sa farmerkama širokih nogavica. Sve je zaokružila jednostavnim belim topom i upečatljivom jaknom od tvida inspirisanom dizajnom legendarnog Chanela.