Modni trendovi dolaze i odlaze, a neki su u stanju da jednako dobro pristaju damama od 20 godina kao i onima u petoj deceniji života, što u velikoj meri potvrđuje hit izazov koji je ovih dana preuzeo omiljenu platformu generacije Z.

Moda nije vezana za godine ili oblik i svako bi trebalo da nosi ono što želi, a da pritom ne naiđe na osudu. Skoro svi se slažemo sa tim, a ipak ne možemo a da sebi ne postavimo neke granice. Često mislimo da određeni komad ili trend nije namenjen nama i da posle određenog uzrasta više nemamo taj luksuz da usvojimo određene komade.

Međutim, ova ograničenja koja sami sebi postavljamo ne moraju da postoje, a to dovoljno dokazuje i ovaj trend koji je poslednjih dana ubedljivo zavladao TikTokom.

Mnogi mladi korisnici platforme zabavljaju se oblačeći svoje mame ili bake na isti način na koji se oni sami oblače, te na taj način pokazuju kako starije generacije nose trendove tipične za generaciju Z. Između majica i kargo pantalona ili pripijene mini haljine sa izrezima, mame koje su rekreirale stajlinge svojih ćerki izgledaju blistavo, što je dovoljan dokaz da, kada je moda u pitanju, sve je u stavu ali razumljivo je da ova moderna odeća za mlađe generacije nije nužno po svačijem ukusu. Međutim, mnoge aktuelne modne trendove je lako usvojiti, a ovih pet dokazano odgovaraju svim generacijama.

Bomber jakna

Duga teksas suknja

Čizme do kolena

Kožni komadi od glave do pete

Color block outfiti