NI BALETANKE, NI MOKASINE: Ako ovog proleća želite da uložite u samo jedne trendy ravne cipele, neka to bude ovaj model

Nema sumnje da će espadrile, pogotovo slingback model biti jedan od najpopularnijih tokom proleća i leta 2023. a mi smo pronašli modele koji će vas oduševiti na prvi pogled.

Profimedia

Teško da postoji ijedan par cipela koji toliko "vrišti" proleće i leto kao što su to espadrile. Udobne, trendy, praktične... tako bismo ih u najkraćim crtama mogli opisati, a ovaj model i ove godine je na tronu najpopularnijih.

Ipak, čini se da se ove 2023. za nijansu više traže ravni slingback modeli koji odišu elegancijom i čine da i najobičnija modna kombinacija dobije jedinstven, romantičan ton.

Espadrile se sjajno kombinuju uz sve što imate u ormaru, počev od suknji i haljina, pogotovo sa maxi teksas modelima, kao i sa pantalonama, oversized odelima ili džinsom (od kojeg je napravljen i najveći broj espadrila ove sezone).

Zapravo, ne postoji nijedan drugi model cipela koji tako dobro postiže balans između stila i udobnosti, a mi smo preslistali trenutne ponude omiljenih highstreet i highend brendova i izdvojili one koji definitivno treba da se nađu na vašoj shopping listi.

Zara  Zara

Zara  Zara

Zara  Zara

Stradivarius  Stradivarius

Stradivarius  Stradivarius

Tommy Hilfiger  Tommy Hilfiger, Fashion & Friends

Liu Jo  Liu Jo, Fashion & Friends

Calvin Klein  Calvin Klein, Remiks

Tommy Hilfiger  Tommy Hilfiger, Remiks

LAUREN  Lauren, Office Shoes

Guess  Guess, Office Shoes

Guess  Guess, Office Shoes

Calvin Klein  Calvin Klein, Office Shoes