Sinoć su održane prestižne CFDA nagrade na kojima je apsolutna zvezda bila Beyonce, koja je iz ruku predsedavajuće Diane Von Furstenberg primila nagradu za Fashion Icon.

Čini se da je Bey dugo čekala na ovu nagradu koja joj po mnogima pripada još od kada je odlučila da prekine sa Destiny's Child pričom i pokori svet hitovima kao što su Crazy in Love, BabyBoy i Single Ladies, postavši najbolji performer 21. veka.  

Bey je na sam događaj došla u društvu supruga, repera Jay Z-ja i ćerkice Blue Ivy, odevena u savršeno prugasto, svetlucavo odelo s potpisom Riccarda Tiscija koje je na fantastičan, pomalo kantri način nadogradila šeširom velikog oboda!

foto: Instagram / swag_ksa 

Momenat večeri je ipak bio njen emotivan i dirljiv govor posvećen prevashodno njenoj baki, ujaku i majci koji su joj od samog rođenja bili neizmerna podrška i konstantna inspiracija!

foto: Instagram / siliconunion_

Donosimo vam u nastavku ceo govor:

Moja majka, baka i ujak su uvek uz mene.... Zapravo, majka je zaslužna za većinu kreacija koje sam nosila na najbitnijim događajima. Ona je kreirala moju venčanicu, matursku haljinu, haljinu u kojoj sam bila na prvim CFDA nagradama, moju prvu Grammy haljinu, lista je predugačka da bih je sad celu nabrojala. Majka je oblikovala moj stil ali i pružila mi priliku da pronađem sopstveni stil, da se izrazim modno... Zato želim da se zahvalim njoj, ali i ujaku i baki. Hvala vam što ste mi pokazali da ne postoji nemoguće, i da nikad ali nikad ne prihvatim NE kao odgovor. Hvala vam što ste me naučili da rizikujem, radim i živim po svojim pravilima. Želim takođe da se zahvalim svim dizajnerima sa kojima sam radila do sada. Oni su bili i još uvek su kume iz bajke, pravi mađioničari i skulptori koji nam pomažu da izgledamo savršeno u bilo kojoj situaciji. Svesna sam da se mlade devojke ugledaju na mene i uvek imam to na umu. Ovo sam ja, nemam nikakvu masku. Znam da imam moć da menjam svest ljudi - da ih inspirišem, ohrabrujem i osnažujem da vide lepotu koju svako od nas posedjuje unutar sebe. Hvala vam još jednom na ovoj neverovatnoj nagradi. Nikada neću zaboraviti ovo veče. 

foto: Instagram / bey_blue

foto: Instagram / _martaslove

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija