Jer, tako je izgledalo kada su na #gucci reviju zakoračili italijanski repet tuniskog porekla Ghali i njegova devojka, prepoznatljivo lice modelinga Mariacarla Boscono, u idiličnim i usklađenim krem kombinacijama koje bi najviše priličile predstavnicima Vatikana.   

(Mariacarla Boscono: Italijanke su najglamuroznije žene na svetu)

Vrlo zanimljiv i skladan par privukao je najviše pažnje na reviji na kojoj je predstavljena najnovija Cruise kolekcija za 2020. 

Dok je Maricarla (38) izgledala eterično i kao vila iz neke bajke odevena u kremastu mini haljinu sa pufnastim rukavima i karnerima u predelu dekoltea koji su "glumili" kragnu, te Gucci kožnim mokasinama sa zlatnom šnalom i dekorativnom rajfu koji je ukrotio njene crne uvojke, njen dečko (25) je bio čak više "fashion yes-yes".

(Italijanke znaju najbolje: Mariacarla Boscono otkrila svoje beauty trikove) 


Ghali je bio odeven u krem kombinezon sa karnerima i til ogrtačem koji je imao sitan, vizantijski čipkani vez pri dnu. Afro kikice, te Gucci mokasine na petu, kao i mala bela torbica stilizovana ukoso bili su definitivno detalji koji su još više istakli njihovu pojavu.

Kako se vama čini ovaj par?

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/