Angažovanje Kate Moss kao zaštitno lice brenda SKIMS čini se nije predstavljalo poseban izazov Kim Kardashian. ''Kate je modna ikona. Ona ima vanvremenski uticaj koji nastavlja da definiše čitave generacije kulture i stila'', rekla je reality zvezda i osnivačica pomenutog brenda donjeg veša.

Na ogoljenim fotografijama Kate Moss, sa svojom razbarušenom kosom i punim usnama, pozira u letnjim komadima koje Kim naziva udobnim, svestranim i dizajniranim za svako telo

''Želeli smo da fokus zadržimo na Kate - ona ​​je sama po sebi sila sa tako snažnim uticajem, tako da smo scenografiju i pozadinu održali neutralnim“, objašnjava. „Kate je 100% Kate - ona ​​je najbolja u poslu s razlogom.''

Ako tek treba da isprobate ovu kolekciju donjeg veša, sigurno će vam od pomoći biti modno odobrenje Kate Moss. Takođe, ona pokazuje da prkosi godinama, a svoju zdravu i prirodnu siluetu održava dobrom ishranom i redovnim treningom.

Kim je ispričala da je manekenku upoznala na zabavi zajedničkog prijatelja i da ju je odmah privukla njena mladalačka energija. ''Volim njen smisao za humor, zarazan smeh i bezbrižan duh''!

Njih dve su neposredno pre lansiranja kampanje obelodanile zajednički susret u Rimu, ne bi li upriličile savršen marketinški potez za najavu nove kolaboracije.

Ovaj brend već je osvojio SAD zahvaljujući podršci njenih sestara, ali originalnost i kredibilitet koji ima Kate Moss u modnom svetu omogući će joj ekspanziju brenda i na drugim, evropskim tržištima.

''Kate postavlja trendove! Ona daje lični pečat i moć svemu što nosi, čineći to zaista jedinstvenim'' potvrdila je Kim.