Ona je dizajnerka koja je od prvog doba kada se pojavila na tržištu imala svoj jedinstven glas i vrlo brzo postala prepoznatljiva po svojoj savremenoj, ali sofisticiranoj estetici. Posle duže pauze, Tamara Jarić nam se vraća na tržište u velikom stilu i to ovaj put kroz savremene forme, ali na primenljiv i etički način.

U vremenu neizvesnosti pragmatičnost postaje imperativ, ali naravno sa chic notom koja viče poruku u ime svih nas fashion zaluđenika da od mode nikada ne odustajemo! To nam poručuje i predivna Tamara Jarić svojim velikim comeback momentom kroz kolekciju kaputa i jakni koje imaju savremen tech pristup, jer kao što kaže - ipak su oni esencija za fall/winter sezonu, i oko njih se sve vrti.

Po principu jedno, ali vredno, ovi komadi zaista jesu bitni nosioci našeg zimskog stilskog izražaja, pogotovo ukoliko su poput Tamarinih ne samo spoj bezvremenog i avangardnog kroja i siluete, već i kvalitetno izrađeni od organskih materijala, u skladu sa održivom modom.

Perfektan dizajnerski pristup za perfektno savršen trenutak koji je falio ispod lokalnog modnog neba.

DSC_0590
Promo 

Dizajnirani u Njujorku, a napravljeni u Italiji, u pitanju su komadi koje bi svaka žena trebala da ima u svom ormaru, bez obzira na stil ili godišnje doba. To su centralni delovi odeće na osnovu kreirate dalji outfit.

Svi komadi izrađeni su od ekoloških tekstila kao što su organska vuna, reciklirana vuna i prirodno bojena koža.

Mislimo da smo vam dali i više nego dovoljno razloga da zavirite u Tamarinu novu kolekciju, a njoj čestitamo comeback koji smo dugo čekali!

Promo Pogledajte kako izgleda.

Tekst: Ana Ostojić