Ovaj veliki jubilej okupio je na jednom mestu muzičke zvezde Konstraktu i Zoe Kidah, neka od najpoznatijih imena domaće glumačke scene, poput Milana Marića, Petra Benčine, Milene Radulović, Slavena Došla, Matee Milosavljević i Anje Alač, sportiste Mihaila Dudaša i Olgu Danilović, arhitektu i umetnika Andreja Josifovskog, kao i bivše učesnice Survivora Nađu Erić i Tenu Tomljanović. Pomenuti gosti i mnoge druge ličnosti iz javnog života su, uz spektakularan zalazak sunca i pogled na Beograd kraj reke sa krova BW Galerije, plesali uz ritmove internacionalne DJ zvezde Rhine Love i jedne od naših najpoznatijih DJ-ica Nadežde Dimitrijević, kreirajući veče za pamćenje.

Konstrakta (1).jpg
Nikola Žakula 

Čitava zabava bila je u znaku tri boje – crne, zagasito bele i kamel, spojenih u sada već prepoznatljivoj šari novog BOSS brend identiteta, koji je početkom 2022. godine doživeo promenu posle čak 50 godina postojanja. Pomenuti gosti su takođe nosili komade iz novih proleće/leto i pre-fall BOSS kolekcija za 2022. godinu, dostupne u BOSS radnjama u Beogradu.

Slaven Došlo.jpg
Nikola Žakula 

Vojislav Lepojević, Fantom.jpg
Nikola Žakula 

Ova godina obeležila je početak nove ere za kompaniju HUGO BOSS. Oba brenda unutar grupacije, BOSS i HUGO, prošla su kroz potpunu transformaciju, izazvavši ogromnu pažnju javnosti širom sveta. Rebrending kampanja generisala je rekordnih 11,7 milijardi prikaza u okviru kampanja na društvenim mrežama za samo pet nedelja i uvećala prihode kompanije za 55 odsto, čineći prvi kvartal 2022. godine najjačim u istoriji HUGO BOSS-a.

Zoe Kidah.jpg
Nikola Žakula 

Prvu franšiznu BOSS radnju u Beogradu otvorila je kompanija MOVEM & Co. 2001. godine, dok je BOSS prisutan kroz multibrend prodavnicu Movem Fashion još od 1997. godine. Novootvorena BOSS radnja u Galeriji prva je na svetu sa potpuno novim i osveženim konceptom enterijera, koji spaja bogatu istoriju i tradiciju brenda dugu pola veka sa novim, modernim pravcem u kojem se brend kreće. Zahvaljujući besprekornoj usluzi i uspešnom poslovanju, kompaniji MOVEM & Co. dodeljen je status HUGO BOSS Gold Partnera, što znači da u ponudi ima najreprezentativnije komade BOSS kolekcija u ovom delu Evrope i da je jedna od vodećih kompanija u premijum segmentu modne garderobe u Srbiji.

Rhina Love.jpg
Nikola Žakula 

Slaven Došlo, Konstrakta, Barbara Tatalović.jpg
Nikola Žakula