Leto zvanično počinje za nekoliko dana, a nama su misli već uveliko na obali, pod palmom, uz zvuke italijanskih kancona. I dok sanjivo planiramo šta ćemo sve spakovati u kofer za ovogodišnji odmor, ubrzo shvatamo da je vreme da garderober osvežimo najnovijim trendovima.

Sledimo samo jedno pravilo: tamo gde opija miris morske soli, a živi se lakoća postojanja, tamo nosimo samo prozračno, lagano, pleteno, zeleno i roze...

Zavirili smo u ponudu Mango brenda na Fashion & Friends online shop-u i za vas izdvojili 12 komada koji će vas ovog leta učiniti modnom ikonom. Tu su svi trendovi sezone: od zelene haljine i stylish sandala, preko pletenih torbi i šešira, do pink sakoa i bermuda.

Biće ovo jedno dugo leto, zato uključite offline mode i udobno se smestite u svoje ležaljke!

1. Zelena haljina

Haljina zvana Želja dolazi u najlepšoj (i najpoželjnijoj) nijansi zelene boje, asimetričnom kroju i rezovima u predelu dekoltea koji je čine neodoljivom. Poručite je na ovom linku za važnu letnju proslavu ili party - biće mnogo prilika za slavlje!

27076326_43_B.jpg
Mango 


2. Bele sandale

Bele sandale sa potpeticom i kaišićima dominiraju prethodnih meseci, jer osim što su nosive uz sve modne kombinacije, izgledaju neverovatno moderno i chic. Naš savet je da ih spojite sa dobrim parom jeans-a i sakoa.

27016309_01.jpg
Mango 

3. Pink sako

Ako su modne piste nešto poručivale od početka 2022. godine, to je: think pink. I zaista, obojili smo svet u ružičasto i podsetili se da je život pre svega zabava, a kako sve to da potvrdimo ako ne jednim upečatljivim pink Mango sakoom, bez kojeg disco sezona bukvalno ne može da prođe?!

27088637_88_B.jpg
Mango 


4. Pink bermude

Bermude polako, ali sigurno zamenjuju kratke šortseve, baš kao što su farmerke dubokog struka zamenile one plitkog, a mi itekako odobravamo ovaj modni momenat. Kao što smo naveli, pink je jedna od glavnih boja sezone, te ako želite da oživite svoj letnji outfit, ne zaobilazite ove Mango bermude.

Bermude.jpg
Mango 




5. Dezenirana suknja

Sa letom po pravilu dolaze i dezenirane tkanine, a čak iako niste pristalica istih, obratite pažnju na one koji krase svilene materijale i neobične krojeve. Ova Mango suknja sa svim nijansama neba sigurno će ispuniti očekivanja za večernju šetnju pored obale, uz belu košulju ili top.

27097115_52_B.jpg
Mango 

6. Šešir

Poslednja, ali ne i manje važna stvar koju obično pakujemo u kofer za more jeste šešir. On odavno nema samo zaštitnu namenu (iako je ona i dalje najvažnija), već i onu estetsku. Upotpunjuje letnje outfite - od kupaćih kostima do lepršavih haljina, čineći da uvek izgledamo besprekorno stilizovano.

27077114_05_B.jpg
Mango 


7. Dezenirane pantalone

Must-have za odlazak u kancelariju na visokim temperaturama jesu ove Mango pantalone laganog i prozračnog materijala, u sunčanim bojama. Ako niste sigurni da outfit može da popravi raspoloženje, probajte sa ovim.

27037889_20_B.jpg
Mango 

8. Narandžaste naočare

Do sada ste već shvatili da pored zelene i pink, sezonu predvodi i jarkonarandžasta, te je neophodno da u svoj garderober uvrstite neki od komada u ovoj boji. Narandžaste Mango naočare daće lični pečat monohromatskom outfitu i učiniti da budete glavna trendseterka u gradu.

27097110_79_B.jpg
Mango 

9. Pletena torba

Pleteno, volim te, pleteno! Materijal koji je nekada dominirao peščanim plažama, odavno je izašao na ulicu i pokazao svoje novo modno lice. Zato što pre nabavite ovu elegantnu Mango tašnu koja može da se kombinuje na 1001 način.

27055753_32_B.jpg
Mango 

10. Efektne minđuše

Pravi modni znalci znaju da je ključ u detaljima, naročito ako su ekstravagantni kao što su ove zlatno-narandžaste Mango minđuše. Budite jedinstvene na važnom događaju ovog leta i ukombinujte ih sa još ponekim komadom u ovoj trendy boji.

27044032_OR_B.jpg
Mango 

11. Narandžaste sandale

Svaka od nas je u dubini svoje duše Carrie Bradshaw kada su u pitanju cipele (o, da, živele bismo u njima i štošta žrtvovale za iste). Ove intenzivno narandžaste Mango sandale možda su i broj jedan od svih navedenih trendova za leto, a osim što su cool & sexy, neverovatno su udobne.

27077120_20.jpg
Mango 

12. Teksas kombinezon

Ako ste mislili da ova lista može da se završi bez teksasa - pogrešili ste. Uske modele menjamo onim širim, a duge rukave kratkim, i eto kako smo dobili casual Mango kombinezon koji ćemo nositi 24/7, i na patike, i na potpetice.

Kombinezon.jpg
Mango