Ako se i vaš raspored puni brojnim pozivima na događaje i žurke, zasigurno ste sebi postavile ono večno pitanje: šta obući? Kad se radi o večernjim izlascima, u poslednje se vreme sve više nameće jedan dobro poznati, šljokičasti, odgovor: party top.

Potrebu da zablistamo u večernjim izlascima prepoznali su i brojni modni dizajneri, pa su u letnjim kolekcijama ponudili svoju verziju ovog uvek cool klasika, a među najzapaženijim modelima bili su oni na modnim revijama brendova kao što su Prada, Tom Ford, Saint Laurent, Area, Paco Rabanne...

U nastavku donosimo 5 načina da ovog leta kombinujete šljokičasti top poput modnih ikona sa Instagrama.

1. Party top + odelo

Power suit bio nam je prolećni favorit, a zašto mu ne bismo 'produžili sezonu' u letnjim večerima i po uzoru na Leonie Hanne ga kombinovali sa sexy party topom za večernje izlaske i koktel zabave? Ubacite i metalik sandale i torbicu, i savršen party look je spreman.

 2. Party top + kratak šorts

Nema više letnje kombinacije od šljokičavog bikinija ili bralettea i vrućih hlačica, a Hailey Bieber dozu formalnosti dodala je klasičnim crnim blejzerom.

3. Party top + pantalone

Najjednostavnija modna formula za dobru zabavu je šljokičasti top i duge pantalone, a Chiara Ferragni odabrala je 2 ultratrendi komada: bikini top od kristala i prozirne pantalone.

 4. Party top + mini-suknja

Kad razmišljamo o outfitu za party, odabir često pada na mini-suknju, a uz šljokičasti top i trendi kaubojke izgledaće izuzetno glamurozno.

 5. Sparkle all the way

Monohromatika, but make it party! Zašto top sa šljokicama ne bismo dodatno oplemenili sjajem uz suknju i cipele u istom tonu? Dobar tulum je zagarantovan dok budete sijali u mraku!