Zvanično smo u novogodišnjoj nedelji, i dok užurbano završavamo poslednje radne zadatke u ovoj godini (sa čašom u ruci),ne prestajemo da kuckamo, skrolujemo i pretražujemo ponudu šljokica i sjaja za THE day. Ovog puta više - je - više, ne plašimo se preterivanja i grlimo maksimalizam, a kao odgovor stiže nova party kolekcija dizajnerke Tijane Žunić.

D-and-B-013.jpg
Danilo and Sharon Studii/� 2022 Danilo and Sharon, all rights reserved. 

Svetlucave disco haljine, voluminozne mašne, metalik boje, te kombinacija mat i sjajnih materijala - zvuči kao savršena modna jednačina za novogodišnju noć, a naročito kada se stilizuje u glam maniru. 

D-and-B-022.jpg
Danilo and Sharon Studii/� 2022 Danilo and Sharon, all rights reserved. 

Pa ko je stylish devojka koja će ove Nove godine nositi kreacije Tijane Žunić? Ona je jedinstvena, razigrana, i njen stil ističe njenu posebnost. Ona uspešno kombinuje klasične, vanvremenske forme na moderan način i suptilno ističe svoju senzualnost. Uvek je u centru pažnje i svi komentarišu njen stil. 

Copy of ELLE stori 3.gif
Danilo and Sharon 

Going-out i Party su prvi segment kolekcije koja je već u prodaji, dok drugi deo, ready-to-wear, izlazi početkom sledeće godine.

D-and-B-035.jpg
Danilo and Sharon Studii/� 2022 Danilo and Sharon, all rights reserved. 

''Stvaranje kolekcije je proces koji traje nekoliko meseci i uvek se dešava da se modeli i procesi menjaju u toku rada, a ova kolekcija je samo deo onoga što je josš u fazi priprema i izrade za sledecću godinu. Sada sam želela da malo eksperimentišem sa materijalima koji ne karakterišu moj rad. Jednostavnost, udobnost i moderna klasika su uvek ono što želim da postignem. Trudim se da potpuno jednostavne forme učinim dinamičnijim i stilizacijom dočaram ideju koja se dugo razvijala'' otkrila nam je Tijana Žunić.

Više fotografija iz nove kolekcije možete pogledati u galeriji.

Danilo and Sharon Studii/� 2022 Danilo and Sharon, all rights reserved. Odaberite najglamurozniju modnu kombinaciju za Novu godinu.