Crnogorska manekenka i devojka koja je krasila ELLE Serbia naslovnicu u junu 2021, Marija Čavić, u ovu godinu zakoračila je odvažnije nego ikada. Naime, na svojoj prvoj Nedelji mode u Milanu nosila je revije Diesel, Roberto Cavalli i MSGM, a kada smo je pozvali, već je bila na putu za Pariz gde će narednih dana takođe nositi revije velikih svetskih brendova.

profimedia-0758502160.jpg
PIXELFORMULA / Sipa Press / Profimedia Marija Čavić, Roberto Cavalli

Samo za Elle, Marija otkriva kako se oseća ovih dana i kakva je atmosfera behind the scenes.

''Revije koje sam do sad radila su Diesel, Roberto Cavalli i MSGM. Sve se odigrava jako brzo, a moram reći da je ovaj kao i svaki posao zahtijevan i zahtijeva dosta energije i napora. Svaki dan mi je ispunjen novim kastinzima i slikanjima, tako da idem od mjesta do mjesta, i još nisam u potpunosti svjesna koliki je ovo uspijeh. Pokušavam da odradim svaki dio kvalitetno. Do sad sam naišla na sjajne reakcije kasting direktora i prezadovoljna sam. Imam sjajan tim ljudi oko sebe, bez njih ne bih uspjela. Što se tiče momenata iza kamere, upoznala sam ljude koji su sjajni u svom poslu, svi se trudimo da damo svoj maksimum i fokusirani smo na revije. Nadam se da ću istrajati u ovome, ovo je moj prvi Milan Fashion Week i mogu reći da sam na početku ostvarenja svog sna.'' 

profimedia-0757947306.jpg
SplashNews.com / Splash / Profimedia Marija Čavić, Diesel

 Podsetimo se, u 2022. godini Marija je nosila svoju prvu veliku reviju - za brend Courreges, i to rame uz rame sa Bellom Hadid i drugim svetskim top modelima. A mi joj držimo palčeve i iz srca želimo da ih sve nadmaši!

profimedia-0727055284.jpg
x / Avalon / Profimedia Marija Čavić, Courreges