Njihova moć vidi se u njihovom delanju, rečima, kao i u očima. Sve ono za šta se one zalažu motivacija je i inspiracija drugim ženama. One su uvek bile spremne na hrabrost, životnu igru ali i da izgovore da svim izazovima koji su bili pred njima. Zbog toga vam predstavljamo tri dame koje su postale simboli snage, ljubavi, strasti i hrabrosti, vrednosti koje stoje i iza Armani Si Passion parfema. 

Pored intervjua sa Milenom Radulović, Danijelom Dimitrovskom i Tamarom Dragičević, u novom broju magazina ELLE očekuju vas i razgovori sa pesnikinjom Monikom Herceg, te umetnicom Natašom Kekanović. Brana Antović u svojoj kolumni piše na temu osvetničke pornografije i istraživanju koje je sprovela i uobličila Anđela Milivojević za BIRN, kao i važnim inicijativama da se ova dela uvrste u krivični zakon. Psihološkinja Nina Racić preispituje self help kulturu, pozitivnu psihologiju i pojam sreće, a fotografkinja Anja Ivanović dokumentarnom fotografijom donosi ritam (Beo)grada. 

Takođe, u aprilskom broju magazina ELLE pronaći ćete i specijalan MUGLER H&M editorijal, te izveštaje sa muških nedelja mode iz Milana, Pariza i Njujorka. Osnivačica brenda MOE otkriva svoju ideologiju, Stefan Žarić ukazuje na povratak neoromantizma u modi (hvala, Luke Black!), a omiljena Iva Chu donosi sve svoje beauty tajne.

I to je samo delić svega što vas čeka od 22. aprila. Pronađite svoj primerak na kioscima širom Srbije!